• Účelové cvičenie - 2. stupeň

            26. 9. 2023

            Žiaci druhého stupňa v septembri absolvovali účelové cvičenie. To bolo tentokrát poňaté športovou formou, a tak si okrem poskytovania prvej pomoci či správania sa na dopravnom ihrisku vyskúšali tímovú spoluprácu, ale aj to, akí sú flexibilní a či majú presnú mušku. Všetkým sa nám tento deň páčil a tešíme sa na ďalšie aktívne strávené dni.

            FOTO: Elizabeth Šprláková, 9. B

          • Školský podporný tím

            21. 9. 2023

            V tomto školskom roku v našej škole pracuje školský podporný tím, ktorý je tvorený pedagogickými a odbornými zamestnancami, ktorí sú žiakom k dispozícii vždy, keď potrebujú pomôcť. Okrem schránok dôvery sa tak naši žiaci so svojimi problémami môžu zdôveriť ktorémukoľvek zamestnancovi. Spoločne sa snažíme, aby sme sa v škole cítili všetci bezpečne :)

          • Naši prváci

            20. 9. 2023

            Z našich prváčikov sa už stali veľkí žiaci, ktorí si postupne zvykajú na školský režim. Ako to v ich triedach vyzerá, si môžete pozrieť vo fotogalérii.

          • Burza krúžkov

            20. 9. 2023

            V prvý septembrový týždeň si naši žiaci spoločne so svojimi rodičmi mohli pozrieť a vybrať krúžok z pestrej ponuky, ktoú si pripravili centrá voľného čau a základná umelecká škola, s ktorými naša škola spolupracuje. Každého zaujalo niečo iné a sme radi, že vás ponuky oslovili. Ďakujeme za vašu bohatú účasť a tešíme sa na budúci rok, kedy pripravíme novú burzu vo väčších priestoroch. Prajeme vám, aby vybrané krúžky splnili vaše očakávania.

          • Podporné zážitkové skupiny

            14. 9. 2023

            CPP Martin v tomto školskom roku organizuje podporné skupiny pre tínedžerov. Cieľom podporných skupín má byť podpora duševného zdravia tínedžerov, ktoré je aj podľa výskumov naozaj ohrozené. V prípade záujmu môžete kontaktovať priamo CPP, kontakty sú uvedené v plagáte. 

          • Študuj dopravu

            13. 9. 2023

            Vo štvrtok 7.9.2023 sa naši deviataci zúčastnili burzy stredných škôl ŠTUDUJ DOPRAVU pri vlakovej stanici vo Vrútkach. Na burze bolo prezentovaných viacero stredných odborných škôl so zameraním na dopravu. Hlavným cieľom projektu bolo priblížiť žiakom základných škôl a ich rodičom možnosti stredoškolského odborného vzdelávania v oblasti dopravy a poštových služieb, predstaviť prepojenie študijných a učebných odborov s vysokoškolským štúdiom, s povolaniami v doprave a poukázať na možnosti uplatnenia absolventov v praxi.

                                                                                                                      E. Šprláková

        • Záujmová činnosť
          • Záujmová činnosť

            10. 9. 2023

            Milí žiaci a rodičia, 

            každý z Vás dostal správu o ponuke záujmových útvarov (krúžkov). Prosíme, venujte jej pozornosť, pretože možnosť prihlásiť sa na krúžky máte len do konca nasledujúceho týždňa (do štvrtka 14. 9. 2023)

            V prílohe správy sa nachádza aktuálna ponuka krúžkov na tento školský rok, upozorňujeme na zmeny času krúžku Angličtina pre 1. a 2. ročník, pribudli aj nové krúžky, konkrétne Experiment a Strelecký krúžok. V prípade záujmu je možné otvoriť aj krúžok Angličtina pre 2. stupeň, stačí nahlásiť svoj záujem pani učiteľke Gregovej.
            V priebehu tohto týždňa prosíme o záväzné prihlásenie sa do krúžkov (tí žiaci, ktorí dostali ponuku v papierovej forme, zaznačiť na papier). Na základe záujmu žiaci dostanú prihlášku na daný krúžok, ktorú poprosíme obratom vypísať (doniesť vypísané na ďalší deň). Je veľmi dôležité, aby prihláška bola podpísaná na všetkých miestach podpisu zákonného zástupcu (niektoré prihlášky 2 podpisy, niektoré 3), a aby ste čestné vyhlásenie pre zber údajov dali len jednému CVČ v prípade viacerých krúžkov z rôznych CVČ. Pre objasnenie zabezpečenia krúžkov a spôsobe ich financovania posielame aj tretiu prílohu so všeobecnými informáciami o krúžkoch. V prípade nejasností a ďalších otázok môžete kontaktovať formou správy cez Edupage Mgr. Danielu Gregovú, koordinátorku mimoškolskej činnosti.

          • VESELÁ VEDA na našej škole

            8. 9. 2023

            Vážení rodičia,

             

            našu školu oslovila nezisková organizácia Veselá veda s cieľom otvoriť pre deti z 1. – 5. ročníka krúžok zábavných “skorovedeckých” pokusov.

             

            Poslaním Veselej vedy je rozvoj detí, ich prirodzenej zvedavosti a talentov

            prostredníctvom podpory zájmu o skúmanie prírody a jej zákonitostí. Deti vďaka

            vlastnej skúsenosti s objavovaním sveta prírodných vied získávajú pozitívny postoj k

            svetu vedy, výskumu a k technickým odborom. Veselá veda pôsobí od roku 2011 v

            mnohých mestách po celej Českej a Slovenskej republike, organizuje krúžky, projektové dni a prímestské tábory.

             

            Vedenie školy vyjadruje podporu mimoškolským aktivitám podnecujúcim zvedavosť detí

            a rozširovanie znalostí hravou formou, ktoré môžu prispieť k vytvoreniu kladného

            vzťahu detí k technike a prírodným vedám.

             

            Presné informácie o čase a mieste konania krúžkov takisto ako prihlášku nájdete na

            webových stránkach Veselej vedy www.veselaveda.sk.

        • Schránka dôvery
          • Schránka dôvery

            4. 9. 2023

            Aj v tomto školskom roku majú naši žiaci možnosť využiť schránku dôvery. Máme ich rovno dve. Jedna, určená žiakom prvého stupňa, sa nachádza na prízemí vedľa oddychovej zóny, druhá, pre žiakov druhého stupňa, je pri vstupnej chodbe k počítačovým učebniam. Ak máte akýkoľvek problém a bojíte sa o ňom nahlas rozprávať, neváhajte využiť služby schránok dôvery, naši vyučujúci sa vám budú venovať. :)

      • Kontakty

        • Základná škola Slovenského národného povstania
        • 0905 502 969
        • recepcia: 043/4271278 sekretariát: 043/4271270 zástupkyne: 043/4271272 zborovňa: 043 /4271273 jedáleň: 043/4271275
        • Partizánska 13 03852 Sučany Slovakia
        • 37812157
        • 2021672829
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje